Tisztelt Látogatóink! Bemutatótermünk nyári nyitvatartása (június 24.-től kezdődően) a következőképpen alakul: Hétfő-Szerda: ZÁRVA; Csütörtök-Péntek: 10:00-17:00; Szombat: 10:00-15:00; Vasárnap: ZÁRVA. Online rendelés a nap 24 órájában lehetséges, ezek feldolgozása folyamatos, telefonra hétfőtől szombatig 10:00-15:00 között válaszolunk, e-mailes megkeresésre pedig max. 24 órán belül.

Hívjon minket a 0620-379-4446 telefonszámon (H-SZ 10-16, CS-P 10-17, Szo 10-15 óra között)

vagy látogasson el bemutatótermünkbe: Budapest, IV. kerület Váci út 40.

Rólunk

Kedves Látogató/Érdeklődő! 

 

Szeretettel köszöntjük honlapunkon!

 

FRISS HÍREK!

Nagyon sok előkészület és munka gyümölcseként, 2024 februárjában megnyitja kapuit Budapesten, több mint 540 nm-en bemutatótermünk.

Nagy szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket a 1044 Budapest, Váci út 40. szám alatt lévő bemutatótermünkben (FONTOS: IV. kerületi Váci út!), ahol az udvarban ingyenes parkolási lehetőséggel várjuk az érkezőket.

Igyekeztünk minél több kollekcióból kiállítani darabokat, illetve kínálatunk bővült minőségi beltéri ajtókkal és fali dekor panelekkel.

A bemutatóüzletben, több mint 15 típusú beltéri ajtó és közel 140 féle bútor (előszoba, szekrényágyak, nappali, háló, baba és gyerek/ifjúsági/ UV grafikás bútorok) kerültek kiállításra.

 

Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek a kedves segítséget és bátorítást, amit kaptunk a bemutatóterem megnyitásához vezető úton.

 

A BellaBútor 2019.márciusában indult el webáruházként.

A fő szempont indulásnál a gyors kiszállítás és minőségi, modern nappali bútorok forgalmazása volt mindenki számára elérhető áron. Azóta is ezen az elv mentén szolgáljuk ki ügyfeleinket.

Idővel bővült a paletta előszoba, hálószoba, gyerek/ifjúsági bútorösszeállításokkal, UV grafikás és gravírozott gyermek/ifjúsági bútorokkal, gardróbszekrényekkel, lenyitható szekrényágyakkal és prémium minőségű tömörfa bútorokkal.

Nagyon fontos számunkra a vásárlói elégedettség, ezért mindent megteszünk, hogy elégedettek legyenek az általunk forgalmazott termékekkel.

Nálunk alapszolgáltatás az ügyfélközpontú és a kedves hozzáállás, valamint a gördülékeny ügyintézés/segítség a bútorok vásárlása során.

Igyekszünk havonta bővíteni igényes és minőségileg kifogástalan termékekkel kínálatunkat, évente kutatjuk a bútorexpókon az új gyártók termékeit.

Az oldalon lévő termékek 100%-a lengyel gyártmány.

 

Hogyan juthatnak el hozzánk?

 

Autóval:

  • a belváros felől Vác felé vezető úton a Váci út 40. szám alatt a IV. kerületben az út bal oldalán (nincs záróvonal, csak szemből jövő forgalom ) található a bemutatóterem. Matricákkal teli üvegportál, jól látható Bejárat tábla illetve Nyitva vagyunk feliratú megállítótábla jelzi üzletünket

 

  • GPS segítségével pontosan hozzánk juthat (Waze vagy Google Maps vagy Térképek segítségével – BellaBútor névre keresve a pontos címet és irányt fogja látni)

 

Tömegközlekedéssel:

  • Újpest-Központ megállóból a 104, 204 vagy 196-os buszt választva a Zsilip utcai megállótól kb. 50-100 méterre a belváros felé vezető út jobb oldalán található bemutatótermünk