Hívjon minket a 0620-379-4446 telefonszámon (H-P 09-15) vagy írjon az info@bellabutor.hu e-mail címre!

Basic A bababútor garnitúra
Basic A bababútor garnitúra
306 790 Ft

Basic A bababútor garnitúra

A Basic gyerekbútor kollekció egyszerűségében gyönyörű bútorkészlet, amely elegáns kidolgozási stílusával lenyűgöz. A nagyon egyszerű formák, a minimális díszítés lehetővé teszi a gyerekszoba térrendezését az uralkodó trendek és a saját kreativitás függvényében. 

A bútorok eleje tökéletesen sima és fogantyúk nélküli. A bútorok kiváló minőségű érintésre/gombnyomásra nyíló rendszert használnak, amely kiküszöböli a csapódást, és biztosítja az ajtó halk és finom záródását.

Az egyszerű babaszobába készült bútorkészlet a minimalista szépség és kényelem szinonimája, amely jó választás azoknak a szülőknek is, akik szeretik az egyszerű dekorációt. 

Olyan helyiségekben is működik, ahol egyszerűen nem áll rendelkezésre sok hely. 

Ergonómiájának köszönhetően azonban lehetővé teszi a baba megfelelő gondozását is. Ki kell emelni a berendezéseink által garantált magas szintű biztonságot is.

A minőség és a kidolgozás viszont hosszú ideig garantálja a tartósságot.

A bútorok fehér / nyírfa színében a fiókok előlapjai 18mm-es fehér laminált lapból, a komód teteje és alja 18mm-es laminált lapból készültek. A bútorok oldalai fehérre lakkozott HDF lapból készülnek, vastagsága kb 4 mm. A fiókok csendes nyitórendszerű golyós vezetőkkel vannak felszerelve - a gombnyomás érdekében.


A kiságyhoz három fokozatú matracmagasság és három kivehető rács tartozik. A kiságyhoz kerekeken kihúzható fiók tartozik. 

A Basic kiságy megfelel a lengyel és európai szabványoknak a biztonsági, szilárdsági és tartóssági követelmények tekintetében.

Anyagok és kivitelezés:

A lapos lépcsős oldalak két színváltozatban kaphatók: fehér - fehér festékkel festve babák számára biztonságos és fa színben - gyertyán fából készült, nem lakkozott. 

A rácsok simák és polírozottak, nem jelent veszélyt a gyermekre. 

A kiságy kerete tömör bükkfából készült, nem lakkozott, a kiságyhoz szettben is kapható. 

Az ágy teljes oldala MDF lécekből, mindkét oldalán lakkozott HDF lappal kombinálva. 

  • A kiságy tartós anyagokból készült, tökéletesen alkalmazkodik a növekvő gyermek igényeihez, és megfelel az EN 716-1 + A1 és a 716-2 + A1 és 71-3 európai biztonsági szabványoknak.
  •  4 matracmagasság.
  • Lehetőség van három korlát kiszedésére a kiságyban , aminek köszönhetően a gyermek korlátozás nélkül fedezheti fel szobáját.
  • Az alap és a keret bükkfából készült , amely tartósabb , mint a fenyő. Bükkfánk az EU fenntartható és tanúsított helyéről érkezik hozzánk.

A kiságy fehér vagy fehér /nyírfa színben kapható.

 

Az ár tartalmazza a fotón feltüntetett bútorelemeket.


Méretek:

Polc: magassága 7,7 cm, szélessége 85 cm, mélysége. 18 cm

Komód pelenkázóasztallal: magasság 101 cm, szélesség 85 cm, mélység 75 cm
mérete a pelenkázóasztal szétszerelése után: magasság 93 cm, szélesség 85 cm, mélység 41 cm

Kiságy: magassága 89cm, szélessége 142,50 cm, mélysége 75,5 cm

2 ajtós gardrób: magassága 187 cm, szélessége 84,5 cm, mélysége. 52 cm

Matrac:  140 × 70 cm, magasság kb. 14 cm

A matracmag 9 zónás zsebrugókból áll - a zsebrendszerre jellemző, hogy a rugók mindegyike külön zsebben van elhelyezve, ami azt jelenti, hogy minden rugó külön-külön, a másiktól függetlenül működik. Az ilyen munka kiküszöböli a matrac nagy felületének meghajlásának hatását, amikor nyomást gyakorol a kis felületére. A zseb típusú matracok az ún "CSENDES MATRACOK", mert a külön zsebbe zárt rugók nem érnek egymáshoz és nem keltenek felesleges hangokat. 

T25 poliuretán hab kiváló minőségű hab megnövelt anyagsűrűséggel és fokozott deformációállósággal.
A nem steppelt (sima) fokozott tartósságú huzat hipoallergén anyagból készült. A bevarrt cipzár lehetővé teszi az eltávolítást. Ez megkönnyíti a tisztán tartást.


Kérdése van?

Hívjon minket a 0620-379-4446 telefonszámon (Hétfő-Péntek: 09:00-15:00) vagy írjon az info@bellabutor.hu e-mail címre!

Szállítási információ
INGYENES
Telefonos megrendelés
061-720-1189
Raktáron
INGYENES szállítás
306 790 Ft
Adatok
SKU:
BBATBBA1
Cikkszám:
BBU887
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek