Tisztelt Látogatóink! Bemutatótermünk nyári nyitvatartása (június 24.-től kezdődően) a következőképpen alakul: Hétfő-Szerda: ZÁRVA; Csütörtök-Péntek: 10:00-17:00; Szombat: 10:00-15:00; Vasárnap: ZÁRVA. Online rendelés a nap 24 órájában lehetséges, ezek feldolgozása folyamatos, telefonra hétfőtől szombatig 10:00-15:00 között válaszolunk, e-mailes megkeresésre pedig max. 24 órán belül.

Hívjon minket a 0620-379-4446 telefonszámon (H-SZ 10-16, CS-P 10-17, Szo 10-15 óra között)

vagy írjon az info@bellabutor.hu e-mail címre!

Blog
BellaBútor
2022.11.28 10:26

Új trend a gyerekek/kamaszok szobáinak berendezésében!

Új trend a gyerekek/kamaszok szobáinak berendezésében!

A bútorok tanúsított 18 mm vastag bútorlapból készülnek. A frontok és a díszítő elemek PVC furnérral borított MDF lemezből készülnek. A bútor szélei PVC / ABS élekkel vannak ellátva, hogy megvédjék őket a mechanikai sérülésektől és a nedvességtől.

Bútorok gyártásakor az UV nyomtatás tulajdonságait alkalmazzák.

Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a grafikákat fényképészeti minőségben reprodukálják közvetlenül a bútorelemeken.

A legmodernebb japán Mimaki UV nyomtató használatának köszönhetően rendkívül tartós terméket kapunk, amely kis vásárlóink szobájának dísze lesz.

A GRAFIKÁK ökológiai vízfestékekkel vannak festve, közvetlenül a bútorlapra és UV lámpákkal edzettek (a nyomtatás nagy kopás- és karcállósággal rendelkezik - ez nem matrica).

Minden termék a KASTAMON és KRONOSPAN gyárak legmagasabb E1 higiéniai osztályú laminált lapjaiból és MDF bútorlapból készül. 

A termékekhez az osztrák SIRO cég által kifejezetten gyerekeknek tervezett minősített ABS élek, PVC furnérok, zsanérok, fiókvezetők és fogantyúk tartoznak.

A grafikás bútorokat elsősorban a legkisebbeknek ajánljuk.

Minden kollekcióban több mint 50 grafikai terv található, amelyek szabadon kombinálhatók színes részletekkel. A többféle színben elérhető részletek lehetővé teszik, hogy a színeket pontosan illessze a gyermekszoba dekorációjához.

Az iskoláskorú fiatalok is tudnak találni nekik szánt kollekciókat.

A PÁRIZS, STREET DANCE ART vagy FASHION kollekció tinédzserbútorai karakterükkel minden bizonnyal felkeltik majd a figyelmet . A fiúk számára is lesz olyan érdekesség, mint a KARATE, ROCK, LONDON, NEW YORK vagy az OFF-ROAD.

Egyedi kérésre a színvilágot módosíthatjuk, ami lehetővé teszi, hogy a végtermék még jobban illeszkedjen igényes vásárlóink ​​ízléséhez.

A kollekció sokszínűsége, rengeteg választási lehetőséget és egyszerű döntést nyújt a szoba berendezésében:

GRAVÍROZOTT ELŐLAPOK

Bútorok elejét egyedi, CNC technológiával készült 3D gravírozások díszítik, PVC furnérozással.

Betekintés a bútorgyártás folyamatába: