Hívjon minket a 0620-379-4446 telefonszámon (H-SZ 10-16, CS-P 10-17, Szo 10-15 óra között)

vagy írjon az info@bellabutor.hu e-mail címre!

Coltano 2023

A COLTANO egy egyedülálló bútorrendszer, amelyet azért hoztak létre, hogy helyet, kényelmet és inspirációt biztosítson a fiatal elméknek.

 2023-as új őszi modell!

A fekete bútortestek szilárd alapot jelentenek, amely kontrasztot alkot a kézműves tölgy, fekete és prémium acél árnyalatú egyedi előlapjaival. Ez a kombináció mélységet és karaktert ad, egyedi megjelenést kölcsönözve a bútoroknak. Ezek a frontok a természetes fa melegét árasztják, miközben tisztelegnek a városi loft esztétikája előtt.

A bútor fekete fém alapja egy további akcentus, amely a modernitás jegyét árasztja, és tökéletesen harmonizál a loft klímája súlyosságával. 

Ezek a finom, de jól látható elemek gazdagítják a bútorok dizájnját, ipari jelleget adva.

Függetlenül attól, hogy tanulásra, pihenésre vagy tárolásra van szüksége, a bemutatott COLTANO ifjúsági bútorrendszer számos modult és funkciót kínál.

Az íróasztal lehetővé teszi, hogy a tanulásra összpontosítson, a polcok és könyvespolcok pedig számos lehetőséget kínálnak kedvenc könyveinek, dekorációinak vagy gyűjteményeinek bemutatására. 

A gardróbszekrények és komódok helyet biztosítanak a ruhák és kiegészítők tárolására, miközben esztétikus megjelenést biztosítanak a lakberendezésnek.

A COLTANO ifjúsági bútorrendszer a funkcionalitást egyedi dizájnnal ötvözi, és olyan teret teremt, ahol a fiatalok kifejezhetik személyiségüket és szenvedélyeiket.

A COLTANO rendszer előnyei:

  • Ipari és loft jellegű,
  • Kiváló minőségű anyagok,
  • időtlen színek,
  • minőségi szerelvények, lágyan záródó fiókok
  • 16 mm vastagságú elemek, 3 mm-es HDF hátlapok.

 


12termék 112